CÉGÜNKRŐL

Filozófiánk: A minőség mindenek felett! Óriási rutin, több száz eset, több tízezer fog!

Cégünket 1990-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Azóta is folyamatosan családtagjaink irányítják és aktívan részt vesznek a szakmai munkában természetesen a többi munkatársainkkal együtt. Alapításunk óta rendkívül nagy rutinra tettünk szert és ez idő alatt sok száz esetet oldottunk meg pácienseink nagy megelégedettségére.

Fogászati rendelőnk alkalmas minden fogászati beavatkozás elvégzésére. Úgymint, szájhigiéniai kezelések, tömések, fogpótlások, szájsebészeti és implantációs beavatkozások.

Lényegesnek tartjuk kiemelni, hogy a legmodernebb fogászati és fogtechnikai anyagokat használjuk. Fogtechnikai laborunk már 15 éves múlttal rendelkezik és teljes körű fogtechnikai tevékenységet folytat. Karöltve együttműködik a rendelővel és közösen valósítjuk meg kedves pácienseink elképzeléseit.

A fogtechnikai labor egy épületben található a fogorvosi rendelővel és ez a szoros együttműködés nagy előny a fogpótlások készítésénél. Folyamatosan képezzük magunkat és gyakorlatot szereztünk a legmodernebb technológiák alkalmazásában.

A fogtechnikai labor munkáját dicséri, hogy a mi fogorvosi rendelőnkön kívül a városban működő számos fogorvosi rendelő részére is készít fogtechnikai munkákat.

     

  Címünk:
   Csongor Fogászati Kft.

   Címünk: H-9400 Sopron, Rauch A. u. 4.

   Skype:

  Skype Me™!